微智科技网
您的当前位置:首页2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习:选修7 Unit 3 知能演练轻松闯关 含解析

2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习:选修7 Unit 3 知能演练轻松闯关 含解析

来源:微智科技网


2020版高考英语新精准大一轮江苏专用版练习

A卷

Ⅰ 单项填空

1.(2019·南京、盐城调研)Having lived in China for 8 years, Helen has a good ________ of both English and Chinese. A.program C.command

B.guidance D.ability

C 解析:句意:在中国生活了八年, 海伦能够熟练地运用英语和汉语两门语言。 have a good command of“对……掌握熟练; 精通; 掌握”。

2.(2019·盐城中学期中)________, according to the study in 6 out of 10 patients, all symptoms ________ what the researchers had expected.

A.To conclude; corresponded to B.In a conclusion; corresponded to

C.Having drawn a conclusion; corresponded with D.To be concluded; corresponded with

A 解析:to conclude=in conclusion“总之”; correspond to“相当于, 类似于”。 3.Digital teaching has ________ our way of learning and excited us to focus in class. A.guaranteed C.evaluated

B.transformed D.revealed

B 解析:句意:数字教学已经改变了我们学习的方式, 让我们在课堂集中注意力。 guarantee “保证”; transform “转换”; evaluate “估算”; reveal “暴露”。 根据题意选B。

4.—The accident urges the government to increase the police on the street for safety. —Yes.They have the duty to ________ people’s concerns at any time. A.address C.compensate

B.discriminate D.clarify

A 解析:address“处理”。答句句意:是的。他们有义务在任何时候处理人们关心的问题。

5.(2019·无锡辅仁中学检测)It’s so nice to hear from her. ________, we last met more than thirty years ago. A.What’s more C.In other words

B.That is to say D.Believe it or not

D 解析:believe it or not“信不信由你”。 what’s more“而且”; that is to say“也就是说”; in other words“换句话说”。 根据语境答案应为D项。

6.Mr.Richard was disappointed that many students who had signed up for his adventure course________ at the last moment.

A.left out C.passed out

B.got out D.dropped out

D 解析:句意:Mr.Richard很失望, 许多报名参加他的冒险课程的学生在最后时刻退出了。 drop out“退出”。 7.Guan Lu’s sacrifices for the country were never officially________ until 1982. A.appealed C.recommended

B.acknowledged D.evaluated

B 解析:句意:关露为国家做出的牺牲直到1982年才得到公开的认可。 appeal“吸引; 上诉”; acknowledge“承认; 认可”; recommend“推荐; 建议”; evaluate“评价; 评估”。

8.The poor condition of the Acropolis set the Greek government ________into consideration the preservation of it. A.taking C.to take

B.taken D.to be taken

A 解析:句意:雅典卫城的不良状况促使希腊考虑到要保护它。 set sb.doing sth.“使某人做某事”。 9.Watching rugby matches gives me much________after I broke my leg and missed playing the game for four months. A.convenience C.adjustment

B.comfort D.qualification

B 解析:考查名词辨析。 句意:在我摔断了腿并且四个月没有玩橄榄球之后, 看橄榄球比赛对我来说是一种莫大的安慰。 comfort “安慰, 慰藉”, 符合句意。 convenience “便利”; adjustment “调节”; qualification “资格”。

10.After living in Quanzhou for five years, she has developed quite an ________ for the city. A.association C.appointment

B.affection D.encouragement

B 解析:考查名词辨析。 句意:在泉州生活了五年后, 她对这个城市已经很有感情了。 根据句意可知, 应选 affection “钟爱, 喜爱”。 association“联想, 联盟”; appointment“约会, 任命, 约定”; encouragement“鼓舞, 鼓励”。

11.While taking notes, she often uses colored pens for different topics to catch the eye and make things ________. A.stand out C.drop out

B.give out D.go out

A 解析:句意:记笔记时, 她经常用彩笔标出不同的话题以引起注目, 使之突显。 stand out“突出; 突显”; give out“发出; 耗尽”; drop out“退学; 退出”; go out“出去; 熄灭”。

12.—Shall I lock the lab now before I go home? —________. I’ll check it myself later. A.Go ahead C.No hurry

B.No problem D.Don’t bother

D 解析:答语句意:不用麻烦了。 等会我自己去核实一下。 Go ahead去吧; No problem没问题; No hurry不忙。 A、B、C三项与后面的 I’ll check it myself later. 逻辑上不符合。 Don’t bother不用麻烦了, 符合题意, 故选D项。

13.After ________ the luggage at the railway station, we left for the exhibition hall in a taxi. A.claiming C.deserving

B.demanding D.obtaining

A 解析:考查动词辨析。 句意:在火车站认领过行李后, 我们乘出租车去了展览大厅。 此处claim表示“认领”。 后三项分别表示“要求”“值得”“获得”, 都不符合语境。

14.Due to bad weather, the police had to ________ the search for the missing boy. A.resign C.conduct

B.abandon D.release

B 解析:句意:由于糟糕的天气, 不得不放弃对这个失踪男孩的寻找。 resign“辞职”; abandon“放弃”; conduct“引导; 指挥”; release“释放; 发射”。

15.This was returned because the person________ this letter was addressed had died three years ago. A.to whom C.which

B.to which D.whom

A 解析:句意:信件被退回来了, 因为收件人三年前就去世了。 address this letter to sb.“把这封信寄给某人”。 Ⅱ 阅读理解

A

Tour operators have seasonal deals on holidays to Canada,Australia and other countries in a new year. Austravel

Holidaymakers can save up to 30% on a trip to Australia with the Austravel sale,which runs for about a month.It also includes a fortnight­long trip to Perth and a west coast self­drive trip from £795pp including flights in May or July.

·austravel.com Canadian Affair

The leading U.K. tour operator to Canada will be offering savings of up to £140pp during its winter sale.This includes a three-night city break to Toronto,including return flights,for just £399,if you book before 24 December.Other deals continue until 31 December.

·canadian affair.com Thomson and First Choice

Some deals are being launched this week by Thomson and First Choice,with early booking offers including free places for kids,lower deposits and up to £300 off per couple on a lot of destinations.

·thomson.co.uk,first choice.co.uk Eurocamp

The camping company is offering thousands of Easter and May half­term holidays for under £350,such as an Easter break at La Baume on the French Riviera for just £25 a night,based on a stay in a two­bedroom holiday home.Early bookers can save up to 25% and secure a holiday with a deposit of just £99.

·eurocamp.co.uk Kuoni

Running from Christmas Eve,the Kuoni sale includes a wide range of offers.These offers include ten nights full board in the Maldives from £1,599 and seven nights in Phuket,Thailand from £999 per person—both including flights and transfers(换乘).

·kuoni.co.uk

【解题导语】 本文是一篇应用文,介绍了几个旅游公司提供的优惠活动。 1.How long may you stay in Perth with Austravel? A.One month. C.One week.

B.Two weeks. D.Four nights.

B 解析:细节理解题。根据Austravel部分中的“It also includes a fortnight-long trip to Perth”可知,Austravel提供给游客为期14天的Perth之游。fortnight意为“两周,十四天”。

2.What does the author say about Thomson and First Choice? A.It requires no deposit. B.It offers cheap return flights. C.It is suitable for family travel. D.It can save up to £300 per person.

C 解析:推理判断题。根据Thomson and First Choice部分中的“including free places for kids,lower deposits and up to £300 off per couple”可知,Thomson and First Choice提供对孩子免费的地方,以及针对夫妇的折扣。所以它对家庭出游来说很合适。

3.What do Eurocamp and Kuoni have in common? A.Both have various offers. B.Both include flights.

C.Both offer a discount for early booking. D.Both need a deposit to secure a holiday.

A 解析:推理判断题。根据Eurocamp部分中的“The camping company is offering thousands of Easter and May half-term holidays”可知,Eurocamp提供数千种假日出游选择;根据Kuoni部分中的“the Kuoni sale includes a wide range of offers”可知,Kuoni也为游客提供各种各样的出游选择。所以选A。

B

When I was 27 years old, I left a very demanding job in management consulting for a job that was even more demanding: teaching.I went to teach seventh graders math in the New York City public schools.

What struck me was that IQ was not the only difference between my best and my worst students.Some of my strongest performers did not have high IQ scores.Some of my smartest kids weren’t doing so well.And that got me thinking.The kinds of things you need to learn in seventh grade math, sure, are hard, but are not impossible.I was firmly convinced that every one of my students could learn the material if they worked hard and long enough.

After several more years of teaching,I came to the conclusion that what we need in education is a much better understanding of students and learning from a psychological perspective.In education,the one thing we know how to measure best is IQ.But what if doing well in school and in life depends on much more than your ability to learn quickly and

easily?

So I left the classroom, and I went to graduate school to become a psychologist. I started studying kids and adults in all kinds of super challenging settings, and in every study my question was, who is successful here and why? My research team and I went to the West Point military academy.We tried to predict which cadets(军校学员) would stay in military training and which would drop out.In all those very different contexts, one characteristic appeared as a significant predictor of success.And it wasn’t social intelligence.It wasn’t good looks,physical health, and it wasn’t IQ.It was grit(毅力).

A few years ago, I started studying grit in the Chicago public schools.I asked thousands of high school juniors to take grit questionnaires.It turns out that grittier kids were significantly more likely to graduate, even when I matched them to every characteristic I could measure,things like family income, standardized achievement test scores, even how safe kids felt when they were at school.So it’s not just at West Point or the National Spelling Bee that grit matters.It’s also in school,especially for kids at risk of dropping out.

To me, the most shocking thing about grit is how little we know, how little science knows, about building it. Every day, parents and teachers ask me, “How do I build grit in kids?What do I do to teach kids a solid work ethic?How do I keep them motivated for the long run?” The honest answer is, I don’t know.

What I do know is that talent doesn’t make you gritty.Our data show very clearly that there are many talented individuals who simply do not follow through on their commitments.In fact, in our data, grit is usually unrelated or even inversely related to the extent of talent.

So far, the best idea I’ve heard about building grit in kids is something called “growth mindset(思维模式)”.This is an idea developed at Stanford University by Carol Dweck, and it is the belief that the ability to learn is not fixed, and that it can change with your effort.Dr.Dweck has shown that when kids read and learn about the brain and how it changes and grows in response to challenge, they’re much more likely to persevere(坚持) when they fail, because they don’t believe that failure is a permanent condition.

So “growth mindset” is a great idea for building grit.But we need more.And that’s where I’m going to end my remarks, because that’s where we are. That’s the work that stands before us.We need to take our best ideas,our strongest intuitions(直觉), and we need to test them.We need to measure whether we’ve been successful, and we have to be willing to fail, to be wrong, to start over again with lessons learned.

【解题导语】 本文为一篇议论文。作者在自己的教学中发现“IQ”并不是评判优秀学生的唯一标准。其实,成功的决定因素是“毅力”。

4.Why did the author choose to work as a psychologist rather than a teacher later? A.She found no pleasure in teaching. B.Psychology plays a vital role in education. C.Teaching isn’t that challenging to her. D.Being a psychologist is her lifelong dream.

B 解析:推理判断题。根据第三段中的“After several more years of teaching,I came to the conclusion that what we need in education is a much better understanding of students and learning from a psychological perspective.”和第四段中的“So I left the classroom, and I went to graduate school to become a psychologist.”可知,经过几年的教学之后,作者得出一个结论,在教育方面所需要的是从心理学的角度对学生及其学习行为进行更好的理解,故作者辞去了老师的工作,

转而投身于心理学研究。由此可推知,作者后来选择成为心理学家是因为她发现心理学在教育中有着重要的作用。故选B。

5.How did the author carry out her research? A.By asking questions. B.By doing experiments. C.By interviewing face­to­face. D.By measuring students’ IQ scores.

A 解析:细节理解题。根据第四、五段的内容,尤其是“in every study my question was, who is successful here and why? ” “I asked thousands of high school juniors to take grit questionnaires.”可知,作者通过让参与者问问题的方式来开展自己的研究。故选A。

6.Which of the following may the author agree with? A.Becoming gritty means success. B.Grit is strongly linked to talent. C.Smart people can build grit easily. D.Studies on grit remain to be improved.

D 解析:推理判断题。根据第六段中的“To me, the most shocking thing about grit is how little we know, how little science knows, about building it.”可知,最令作者震惊的是,人们对于如何培养毅力知之甚少,甚至与此相关的科学知识也不多。故可推知,关于毅力的研究有待继续完善。故选D。

7.What does the underlined “it” refer to in the last but one paragraph? A.The brain.

C.The learning ability.

B.The belief.

D.The growth mindset.

C 解析:代词指代题。根据语境可知,画线词所在句是进一步解释“growth mindset(思维模式)” 的概念,即“成长思维模式是这样一种信念,相信学习能力不是固定不变的,它会随着你的努力而发生变化”, it 在此处指的是人们的学习能力。故选C。

8.What message does the author mainly intend to convey by the last paragraph? A.Failure in education is unavoidable. B.The growth mindset needs further tests. C.It isn’t easy to develop the growth mindset. D.We need to be gritty about getting kids grittier.

D 解析:推理判断题。根据最后一段内容,尤其是“But we need more.” “We need to take our best ideas,our strongest intuitions(直觉), and we need to test them.We need to measure whether we’ve been successful, and we have to be willing to fail, to be wrong, to start over again with lessons learned.”可知,作者认为我们需要发现更多的方法来培养毅力,我们需要拿出最好的想法和最强的直觉并对它们进行检验,我们需要估量这一切是否成功,同时还要愿意接受失败、错误或从这些失败中汲取经验后从头再来,故可推知,作者的言外之意便是我们应更加有毅力地去培养孩子的毅力。故选D。

9.What’s the author’s purpose in writing the passage? A.To explain the concept of grit. B.To show ways of building grit. C.To reveal the importance of grit. D.To introduce the research on grit.

C 解析:写作意图题。通读全文,尤其是文中的“In all those very different contexts, one characteristic appeared as a significant predictor of success... It was grit(毅力).” “It turns out that gritter kids were significantly more likely to graduate”“it’s not just at West Point or the National Spelling Bee that grit matters. It’s also in school”“So ‘growth mindset’ is a great idea for building grit.”等关键信息可知,作者在文中主要阐述了“毅力”才是成功的决定因素,故本文的目的是揭示“毅力”的重要性。

B卷

Ⅰ 完形填空

I always had a dream. In it, I was a little girl again, rushing about, trying to get __1__ for school. Deep inside I knew __2__ it came from. It was some unfinished __3__ in my life. As a kid I loved school. Most of all I __4__ to receive my diploma. That seemed more __5__ even than getting married. But at 15, I had to __6__ because my parents couldn’t afford my __7__. Pretty soon I married and had three children. I thought, “There goes my diploma.” __8__, I wanted my children to be educated. But Linda, the youngest, had a serious heart disease, which made it impossible for her to __9__ in a normal classroom. One day, I saw an ad for evening courses. “That’s the __10__. Linda always feels better in the evening, so I’ll just __11__ her up for night school.”

Linda was busy filling forms when the school __12__ said, “Mrs. Schantz, why don’t you come back to school?” I laughed, “There’s no __13__! I’m 55!”

But he __14__ me and I attended class with Linda. Surprisingly, both Linda and I felt great there and my __15__ steadily improved.

It was exciting to go to school again, but it was no __16__. Sitting in a class full of kids was __17__, even if they were respectful. Whenever I was down, Linda encouraged me, “Mom, you can’t __18__ now!” Together we made it __19__.

Finally, I got my diploma with Linda and realized my __20__ of years. 【解题导语】 本文是一篇记叙文。文章讲述了已为人母的作者梦想着自己能够再年轻一次重新回到课堂,最后在女儿的带动下实现了自己梦想的故事。

1.A.started C.finished

B.concerned D.prepared

D 解析:根据下文作者和女儿一起回到课堂的事可知,此处指“准备上学”。get prepared for“为……做准备”。故选D。

2.A.when C.how

B.where D.why

B 解析:根据语境可知,此处指作者知道这种想法(再次年轻并回到校园)来源于哪里(where)。故选B。

3.A.homework C.accident

B.diploma D.business

D 解析:根据下文内容可推知,这个梦想是作者未完成的事(business)。故选D。 4.A.required C.longed

B.managed D.struggled

C 解析:根据常识及语境可知,作者渴望得到自己的毕业证书。long to do sth.“渴望做某事”。故选C。 5.A.annoying C.appealing

B.incredible D.ridiculous

C 解析:根据上文的“As a kid I loved school. Most of all I ______ to receive my diploma.”可推出,对于作者来说上学甚至比结婚更有吸引力。annoying“讨厌的,令人气恼的”;incredible“难以置信的”;appealing“有吸引力的”;ridiculous“荒谬的”。故选C。

6.A.drop out C.break up

B.give in D.turn away

A 解析:根据上下文可推知,因为家里负担不起作者的学校教育费用,所以作者不得不辍学。drop out“辍学”;give in“屈服”;break up“破碎”;turn away“拒绝”。故选A。

7.A.living C.working

B.teaching D.schooling

D 解析:参见上题解析。schooling “学校教育”。 8.A.As usual C.Even so

B.Until then D.In fact

C 解析:根据语境可知,尽管这样,作者还是想让孩子接受教育。故选C。as usual“像往常一样”;until then“直到那时”;even so“即便这样,尽管如此”;in fact“事实上”。

9.A.recover C.benefit

B.function D.arrive

B 解析:根据语境可知,此处指“在一间普通的教室里上课对琳达来说是不可能的”。function意为“运转,正常工作”,符合语境。recover“恢复”;benefit“使受益”;arrive“到达”。故选B。

10.A.problem C.deal

B.answer D.result

B 解析:根据语境可知,那就是解决琳达上学问题的方法,因为琳达在晚上身体感到很不错。故选B。problem“问题”;answer“解决办法,答案”;deal“交易”;result“结果”。

11.A.sign C.call

B.put D.pick

A 解析:根据语境可知,女儿在晚上时身体感觉舒服,因此作者就为女儿在夜校报了名。sign up for sth.“报名(参加课程)”。故选A。

12.A.secretary

B.colleague

C.employer D.referee

A 解析:colleague“同事”;employer“雇主,老板”;referee“裁判员,调解人”。根据语境可知选A。the school secretary“校办秘书”。

13.A.rush C.way

B.time D.class

C 解析:根据空后的“I’m 55!”可推知,作者认为55岁的自己不可能再回到校园了。there is no way意为“不可能”。

14.A.urged C.persuaded

B.demanded D.informed

C 解析:根据上下文可知,此处指作者被劝服。urge“催促”;demand“要求”;persuade“劝服”;inform“通知”。故选C。

15.A.grades C.health

B.attitude D.moods

A 解析:根据语境及常识可推知,令人吃惊的是,作者的成绩稳步提高。grade“成绩”;attitude“态度”;health“健康”;mood“情绪”。故选A。

16.A.fun C.good

B.game D.wonder

B 解析:根据语境可知,重回学校对于作者而言是一件兴奋的事,但这并不是个游戏。故选B。 17.A.available C.awesome

B.awkward D.awful

B 解析:根据下文的“even if they were respectful”可推出,作者认为和孩子们坐在一起是尴尬的。available“可获得的”;awkward“令人尴尬的”;awesome“令人惊叹的”;awful“可怕的”。根据语境可知选B。

18.A.miss C.resign

B.reject D.quit

D 解析:根据“encouraged me”和下文的“Together we made it”可推知,女儿鼓励作者不能放弃。miss“思念”;reject“拒绝接受”;resign“辞职”;quit“放弃”。故选D。

19.A.up C.off

B.out D.through

D 解析:此处考查固定搭配make it through,意为“成功渡过”。 20.A.dream C.plan

B.ambition D.thought

A 解析:realize one’s dream“实现某人的梦想”,符合语境。ambition“雄心”;plan“计划”;thought“想法”。 Ⅱ 阅读理解

A

Courtney was just 15 years old when she joined a team of space researchers. Those scientists landed NaSa’s robot, Spirit, on the planet Mars. But this was neither Courtney’s first nor her last adventure in space research. When she was in

fifth grade, Courtney had already decided to spend her life “exploring the mysteries of the universe”. She checked out space books from her library, studied hard in math and science classes, and later, attended United States Space Camp in Alabama.

Then Courtney entered a contest to become part of the Student Astronaut program run by a group called the Planetary Society. After a lot of hard work, interviews, and months of waiting, Courtney found out that she was one of 16 students who made it—out of 500 entered.

Courtney and fellow student astronaut Rafael Morozowski, a 16­year­old from Brazil, were at the Jet Propulsion Laboratory in California with NASA scientists when Spirit reached Mars.

“The most exciting part of the thing occurred late at night on January 3, when we received signals indicating that Spirit had landed successfully,” Courtney says. “I joined the rest of the scientists in jumping up and cheering.”

Courtney and Rafael spent seven nights working with and learning from the NASA scientists. (They worked at night because that was daying on Mars.) They studied the photographs that Spirit was sending to Earth of Gusev Crater on Mars. They spoke to television reporters at NASA press conferences and attended meetings in which the NASA team named the rocks and hills that Spirit was finding.

When Courtney was 17 years old, she went to work for NASA as a student intern at the Goddard Space Flight Center in Maryland. With two NASA scientists, Courtney plans to study astrophysics or planetary science at Princeton University, then return to work at NASA. She encourages other kids and teens to follow their dreams of getting involved with space research.

【解题导语】 本文是一篇记叙文,主要介绍了Courtney从小立志要探索宇宙奥秘,到现在为止,她在太空研究方面做出了许多努力和贡献,同时鼓励其他孩子要追逐参与探索太空的梦想。

1.What can we learn about Courtney from Paragraphs 1 and 2? A.She was one of the 16 students to be interviewed. B.She landed on the planet Mars at the age of 15. C.She entered the Student Astronaut program easily. D.She desired to study the universe at her early age.

D 解析:细节理解题。根据第一段第一句排除B项;根据第二段可知,Courtney经过努力工作、面试以及数月的等待,才成为成功过关的十六位学生之一,由此排除A、C两项;根据第一段第四句可知,Courtney在很小的时候就渴望研究宇宙。故D项正确。

2.Which of the following best describes Courtney? A.Enthusiastic and serious. B.Optimistic and productive. C.Determined and hard­working. D.Creative and ambitious.

C 解析:推理判断题。根据第二段第二句中的“After a lot of hard work”和第五段第一句中的“Courtney and Rafael spent seven nights working”可知,Courtney工作努力;根据第一段第四句“...Courtney had already decided to spend her life ‘exploring the mysteries of the universe’.”和最后一段第二句中的“Courtney plans to study astrophysics or planetary science”可知,Courtney意志坚定。故C项正确。

3.What can we infer from Paragraph 5? A.The time on the earth is in line with Mars. B.The scientists worked day and night on end. C.Spirit found rich minerals in rocks on Mars. D.The hills on Mars were unknown to the public.

D 解析:推理判断题。根据第五段可知,他们研究了Spirit发往地面的来自火星的照片。结合第五段最后一句可知,火星上的这些岩石和山脉对公众而言还是未知的。故D项正确。

4.What does Courtney inspire the youth to do? A.To work for NASA. B.To stick to their dreams.

C.To attend United States Space Camp. D.To study science at Princeton University.

B 解析:细节理解题。根据最后一段最后一句可知,Courtney鼓励年轻人要坚持梦想。故B项正确。

B

As the world becomes more connected, the number of people living outside their home country is on the rise. To find out what makes expats(移民) happy in their new hometown, the global community network InterNations recently conducted their annual Expat Insider survey.

In Malta, warm weather and nearness to Europe are the big draws for this Mediterranean nation. The climate leads to a slower pace of life.

“Some shops have a ‘siesta’ early in the afternoon, and many people notice slow service at the restaurants,” said an InterNations Consul from Rome. “I remember sitting at a table around 8 p.m. once and leaving at midnight! We only had a starter and one main.”

In Ecuador, friendly people, affordable healthcare and tasty, cheap food are just a few reasons as to why expats love living in Ecuador. Plus, the country’s diverse cities give expats a lot of choices.

“The beauty of Ecuador is the variety,” said an InterNations ambassador. “The people who come to retire in Ecuador often look for a lower cost of living, so the coastline, the southern part of Ecuador and Ambato will fit this type of expat. In the case of business-minded or outgoing expats, Quito, Guayaquil and Cuenca are the cities to live in.” The bigger cities do come at a cost, he warned, with higher prices for rent and eating out.

In New Zealand, the country’s natural beauty draws people from across the world, and with easy access to both cities and beaches, expats usually adopt the local relaxed lifestyle.

An InterNations Ambassador from Hong Kong notes that a typical Kiwi works 8:30 a.m. to 5 p.m., never overtime, and enjoys meals and weekend activities, like house parties, road trips or hiking, with their family.

【解题导语】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了是什么使移民人士在新家乡感到快乐的调查研究。 5.What is InterNations’ survey for?

A.To study why the number of expats is on the rise. B.To make clear what the exact number of expats is. C.To look into how expats adopted their new hometown.

D.To discover what pleases expats in their adopted countries.

D 解析:细节理解题。由第一段中的第二句可知,InterNations的调查是为了弄清楚是什么令移民人士对他们移民的国家感到满意。故选D。

6.What does the underlined word “siesta” in Paragraph 3 probably mean? A.Sale. C.Promotion.

B.Break. D.Exhibition.

B 解析:词义猜测题。由上文中的“slower pace of life”可知,这些地方的生活节奏很慢,饭店的服务也很慢,由此可推知,商店在下午早早就打烊了。“siesta”应意为“休息”,与B项意思最为接近。故选B。

7.What do we know about the expats to Ecuador? A.Rich expats would like to live in Ambato. B.All the expats love the lower cost of living. C.Outgoing expats are likely to choose Cuenca. D.The bigger cities are the best choices for poor expats.

C 解析:细节理解题。由第五段中的第三句可知,性格外向的移民可能会选择昆卡作为定居的城市。故选C。 8.Expats choose New Zealand because of its________. A.special climate C.natural beauty

B.typical animals D.fast pace of life

C 解析:细节理解题。由第六段可知,移民选择新西兰主要是因为它的自然美景。故选C。

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容